HEMSIDA/LOGO FÖR IDA`S RAW KITCHEN
Hemsida och logotype för Ida`s Raw Kitchen
BESÖK HEMSIDA: idasrawkitchen.se

Hur kommer det sig att en skådespelerska och sångerska klev in i köket? Bytte sceningång mot köksingång, klänning mot kockrock, mikrofon mot mixermaskin och teaterpublik mot matgäster? Faktum är att det finns många likheter. För Ida är mat en konstform. Det är inte för inte som man säger att man skapar en maträtt. Mat är någonting kreativt och njutbart som berör oss på många plan. Precis som en bra teaterföreställning.

Ida Högberg är rawfoodkock, skådespelerska och sångerska. En veggie-entreprenör ut i fingerspetsarna som brinner för hållbarhetsfrågor och att göra det gröna köket folkkärt. Begreppet raw skulle hon vilja utveckla till att handla om mer än mat. Något som är rått skulle kunna översättas till organiskt, äkta och autentiskt. En strävan efter ett genuint och enkelt förhållningssätt – till livet, maten, kroppen och vår jord.

Ida är utbildad rawfoodkock och holistisk hälsopedagog vid väl ansedda Hippocrates Health Institute i Florida. I Sverige har hon arbetat som kock och inspiratör på restauranger som Aveqia, Sthlm Raw, RawFoodFabriken och Matdistriktet. Med sitt egna koncept inspirerar hon såväl företag som privatpersoner, elitidtrottare och artister genom workshops, events och föreläsningar.
Som skådespelerska har Ida axlat flertalet huvudroller inom film, teater och musikal.
Back to Top